Noticies

 • Promoció Packs de Nadal ¡¡¡¡¡

  Sigues original i regala Cervesa artesana GRENYUT.

  Packs de diferents mides i estils de cervesa.

  Personalitzem etiquetes per particulars, petit comerç i empreses. No ho dubtis!!!!!. Demana informació per privat al FaceBook o mail.

 • Treballant amb la IPA Medusa

  Treballant per millorar petits detalls de la formula de la IPA Medusa, mantenint el caràcter original.

  Augmentant la Producció

  Ja tenim en marxa els següents lots de producció de la IPA Medusa i La Torradeta, en caire de urgència, per falta de existències.

  Tot un èxit de llançament.

  Seguim treballant per tots vosaltres.

  Brown ALE en procés de Maduració

  Es una especialitat de Yorkshire y Durham en el nord est de Anglaterra. El seu nom fa honor al seu color castany o marro.

 • Cervesa Artesana Grenyut amb La fira de Sant Miquel

  La fira de Sant Miquel gira entorn del barri antic de Santpedor, el qual conserva l'estructura medieval de carrers estrets ia collidors. Des de l'any 1991. s'aposta ,any rere any, pels productes naturals i ecològics.

  La nostre IPA Medusa, feta a Santpedor, va deixar de pedra a més de un.

 • Presentació de la esperada IPA Medusa

  En la versió més coneguda del mite, Medusa era originalment una bonica dona humana. Posidó es va enamorar d'ella, i la va seduir en un temple dedicat a Atena. Posidó i Atena eren rivals des que varen competir pel patronatge d'Atenes i els habitants de la ciutat varen preferir l'olivera d'Atena a la font o els cavalls de Posidó. Atena, després de descobrir la profanació que havia sofert el seu temple, va castigar Medusa transformant-la en la mateixa forma que les seves germanes Gòrgones. Els seus cabells es van convertir en serps i la seva mirada tenia el poder de petrificar qualsevol criatura viva.

  Segons algunes versions, va ser Afrodita qui, gelosa de la seva cabellera, la va canviar per serps. Va ser desterrada més enllà de les terres dels hiperboris.

  Amb aquest nom i dibuix hem volgut plasmar el que esperem que reprodueixi aquesta cervesa, deixar de pedra a qui l’hi agradi els estils de cervesa com la IPA. Cervesa aromàtica, amarga i amb una persistència en boca digne dels Deus.

  Salud i Artesanes,